Werkwijze

Onze werkwijze: Van aanvraag tot rapport

Over de werkwijze

De EMBtest is bedoeld voor alle mensen die in de gezondheidszorg werken en beschikken over voldoende kennis en aangesloten zijn bij een geschilleninstantie volgens het Wkkgz.

Stap 1
Doe een EMB opleiding

Maak gebruik van de intercollegiale praktijk.

Doe een EMB opleiding
Stap 2
Uitgebreide intake met de patiënt

De EMB Test is een complementair consult dat als doel heeft om de therapeut met een energetische bril naar de cliënt te laten kijken. De test bestaat uit drie onderdelen; Een hematologische scan, een levend bloed analyse en een Energetische-scan. De therapeut vult een aanvraagformulier in waarin het klinische verhaal wordt samengevat.

Uitgebreide intake met de patiënt
Stap 3
Begin met bloed afnemen

Afname van het bloedmonster. Het is belangrijk om het Bloedafname protocol goed te volgen.

Begin met bloed afnemen
Stap 4
Stuur sample naar EMBtest BV

Het bloedmonster, samen met het ingevulde aanvraagformulier, dient opgestuurd te worden naar de postbus van EMB Test BV. Het is belangrijk om verpakkingsmateriaal correct te gebruiken en het doosje voldoende te frankeren. De doosjes kunnen via de reguliere brievenbus verzonden worden.

Stuur sample naar EMBtest BV
Stap 5
Analyse consult EMB praktijk

Het ingestuurde materiaal wordt geanalyseerd op energetisch, hematologisch en microscopisch niveau. Vervolgens wordt het consult verwerkt tot een uitgebreid rapport door de EMBmedewerker.

Analyse consult EMB praktijk
Stap 6
Binnen 14 werkdagen de uitslag

Het rapport wordt naar de aanvragende therapeut gestuurd, zodat deze het kan bespreken met de patiënt.

Werkwijze

Disclaimer

Let op: De EMBtest is een intercollegiaal consult voor therapeuten en consulenten en vervangt geen reguliere bloedonderzoeken. De werkwijze is niet wetenschappelijk onderzocht en de energetische scan is niet voor iedereen geschikt. Meer informatie vindt u in onze disclaimer.