Voor therapeuten

Ontdek de mogelijkheden voor therapeuten: EMB Test en opleidingen

Voor wie is de EMB Test?

Als therapeut kan de EMB Test je helpen om een dieper inzicht te krijgen in de gezondheid van je patiënten. Hieronder vind je vijf USP’s voor therapeuten
De EMB Test biedt een holistische benadering van gezondheid, wat kan helpen om de energetische oorzaak van gezondheidsproblemen te achterhalen en gerichte natuurgeneeskundige behandeling te bieden. Door te kijken naar verschillende aspecten van de gezondheid, zoals mineralen, vitaminen en ontstekingsmarkers, krijg je een completer beeld van de gezondheid van je patiënt.

Het EMB Test consult is non-invasief en wordt uitgevoerd met een eenvoudige bloedafname. Dit maakt het voor patiënten makkelijk en comfortabel om het consult te ondergaan.

Het EMB consult geeft inzicht in meerdere aspecten van de gezondheid, zoals de energetische status van mineralen, vitaminen, vetzuren en ontstekingsmarkers, waardoor je als therapeut een meer volledig beeld krijgt van de gezondheid van je patiënt. Dit kan je helpen om een gerichter behandelplan op te stellen.

Op basis van het EMB consult kan je als therapeut een op maat gemaakt behandelplan opstellen voor je patiënt. Dit kan helpen om de gezondheid van je patiënt te verbeteren en klachten te verminderen.

Het aanbieden van de EMB Test kan je praktijk onderscheiden van andere therapeuten en kan leiden tot meer patiënten die op zoek zijn naar een holistische benadering van gezondheid.
Hoe de EMB Test de gezondheid van patiënten kan verbeteren

De EMB Test is een intercollegiaal consult dat gebruikt wordt om de gezondheid van patiënten te evalueren en mogelijke oorzaken van gezondheidsproblemen te identificeren. Dit kan helpen bij het opstellen van een op maat gemaakt behandelplan gericht op het verbeteren van de gezondheid van de patiënt.

Hoe de EMB Test de gezondheid van patiënten kan verbeteren
Wie kan de EMB Test uitvoeren?

De EMB test is een diagnostisch consult dat gebruikt wordt in de complementaire geneeskunde om mogelijke disbalans in het lichaam op te sporen. De test kan alleen uitgevoerd worden door complementaire therapeuten die aangesloten zijn bij een geschilleninstantie volgens Wkkgz.

Wie kan de EMB Test uitvoeren?
Ontdek de inzichten en mogelijkheden van een EMB test-uitslag voor therapeuten

Als therapeut ontvang je bij de uitslag van een EMB Test een rapport met gedetailleerde informatie over de energetische en morfologische balans van het lichaam van je cliënt. Dit rapport geeft een overzicht van de energetische verstoringen en disbalansen die zijn geïdentificeerd in het lichaam, evenals aanbevelingen voor mogelijke interventies, zoals voeding, supplementen en levensstijl. Het rapport biedt ook inzicht in de reguliere bloedwaarden van je cliënt, zoals het aantal bloedplaatjes, rode en witte bloedcellen, hemoglobine en hematocriet.

Uitslag van een EMB Test

Succesverhalen van onze therapeuten

Ervaringen van therapeuten met de EMB Test
Afbeelding1
Zoveel informatie uit een klein beetje bloed?
9425FF9C-C1AE-4505-87AB-7AC258FED6FB_1_201_a
Mijn ervaring met de EMB bloedtest
mediteren is in de natuur
Hoe energie ons kan helpen 

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over de EMB Test: aanmelding, opleidingen en testkits
Je hebt de “EMB opleiding 1 dag SOHF” en/of de “EMB therapeuten opleiding EMBeducatie” nodig om de EMB Test te kunnen uitvoeren. Beide opleidingen leren therapeuten hoe ze de test kunnen aanvragen, interpreteren en de resultaten kunnen gebruiken om specifieke adviezen te geven.

Disclaimer

Let op: De EMBtest is een intercollegiaal consult voor therapeuten en consulenten en vervangt geen reguliere bloedonderzoeken. De werkwijze is niet wetenschappelijk onderzocht en de energetische scan is niet voor iedereen geschikt. Meer informatie vindt u in onze disclaimer.