Overzicht van therapeuten

Aanmelden als therapeut

Aanmelden

Aanmelden voor in het overzicht

Bent u een therapeut die werkt met de EMB test? Dan biedt ons overzicht van therapeuten die met deze test werken u de mogelijkheid om meer bekendheid te genereren voor uw diensten en potentiële cliënten te bereiken.
Het volledige adres moet worden ingevuld, inclusief de straatnaam, huisnummer, postcode en plaatsnaam.
Gegevens gecontroleerd?(Vereist)
Ik verklaar hierbij dat ik mijn ingevulde gegevens zorgvuldig heb gecontroleerd en dat ik op de hoogte ben van eventuele kosten die van toepassing kunnen zijn bij veelvoudig administratieve wijzigingen na aanmelding. Ik ben tevens op de hoogte van de disclaimer en de algemene voorwaarden.

Dit zijn de voordelen van uw aanmelding

Vergroot uw bereik met uw diensten

Door uw praktijk of bedrijf aan te melden, krijgt u meer zichtbaarheid en vergroot u uw bereik als therapeut.

Verhoog uw geloofwaardigheid

Samen werken we aan een gezonde toekomst voor cliënten die op zoek zijn naar deze specifieke vorm van therapie.

Toegang tot waardevolle bronnen

Als therapeut die werkt met de EMB test, krijgt u toegang tot waardevolle bronnen en informatie over deze diagnostische test.

Veelgestelde vragen over de aanmelding

Wij streven ernaar om uw aanmelding binnen 5 werkdagen te verwerken. Houd er rekening mee dat wij uw aanmelding handmatig controleren om ervoor te zorgen dat alleen erkende therapeuten die werken met de EMB test in ons overzicht worden opgenomen. U ontvangt een bericht van ons zodra uw aanmelding is verwerkt en u in ons overzicht bent opgenomen.

Disclaimer

Let op: De EMBtest is een intercollegiaal consult voor therapeuten en consulenten en vervangt geen reguliere bloedonderzoeken. De werkwijze is niet wetenschappelijk onderzocht en de energetische scan is niet voor iedereen geschikt. Meer informatie vindt u in onze disclaimer.